Galerie Simpla Capat Metal Alba
 • Galerie Simpla Capat Metal Alba
 • Galerie Simpla Capat Metal Alba
 • Galerie Simpla Capat Metal Alba
 • Galerie Simpla Capat Metal Alba
 • Galerie Simpla Capat Metal Alba

Galerie perdea simplă, Blenda, albă ELR 2000 din aluminiu

126,07 lei
cu TVA

Galerie rotundă din aluminiu albă cu diametru de 20 mm pentru prinderea perdelei. Disponibilă cu prindere în tavan sau prindere în perete. Set complet cu console, agrafe și capete striate, simple.

Te rugăm să folosești ghidul de măsurătoare mai jos pentru a lua dimensiunile corecte. Apoi, alege-ți dimensiunea din lista de mai jos și ți se va afișa automat prețul.

Dimensiune
Nuanţă
Cantitate
În stoc
2000305125100

Ce conține setul cu galerie din aluminiu simpla:

Detalii tehnice

Setul cu galerie din aluminiu simpla pentru perdea contine toate accesoriile neceare pentru montarea si functionarea sistemului de prindere:

 • profilul de aluminiu – nuanta alb;
 • dimensiuni de la 100 cm pana la 600 cm; diametru profil aluminiu – 20 mm;
 • 2 capete din aluminiu cu model circular (in nuanta barei)
 • 2 capete din aluminiu cu model circular (in nuanta barei);
 • 2 console de perete pentru barele cu lungimi de pana la 190 cm inclusiv, 3 console pentru barele cu o lungime de 200 – 290 cm; 4 console pentru lungimi de la 300 – 390 cm; 5 console pentru lungimi de la 400 cm la 490 cm și 6 console pentru lungimi de la 500 cm la 600 cm. 
 • sistemul de fixare in perete al consolelor (2 holzsuruburi cu dibluri pentru fiecare consola de perete);
 • sistemul de fixare al consolelor de perete pe profilul de aluminiu (suruburi si piulite);
 • suruburi tip imbus pentru fixarea capetelor pe profil;
 • sisetem de culisare: calareti + agrafa.

 Atenție! Coletele cu lungimi intre 300 si 600 cm se expediaza doar până la depozitul curierului din resedinta de judet sau alt oras din judet in care firma de curierat detine un depozit. Pentru Bucuresti si Ilfov putem livra cu autovehicule proprii colete cu lungimi pana la 600 cm doar pentru comenzi achitate in avans cu plata online sau ordin de plata. Pot exista localitati  in care este necesara ridicarea coletului de catre client din depozitul curierului chiar daca lungimea acestuia este mai mica de 300 cm. Situatiile pot fi urmatoarele: localitati foarte indepartate (80-100 km aditionali), cu acces dificil (ex Sulina) sau in care companiile de curierat dispun de o flota de autovehicule redusa si de gabarit mic.

De ce sa alegi o galerie perdea de aluminiu simpla - capat metal alb de la Qdecor?

Profilul pentru perdea este realizat din aluminiu superior care susține greutatea draperiilor groase și a perdelelor căptușite, așa cum recomandă specialiștii din industria textilelor pentru casă. Recomandăm acest tip de galerie datorită consolelor de prindere solide care întăresc susținerea perdelelor și împedică curbarea barelor pentru perdele. 

Nuanța alba, ușor lucioasă a acestei galerii rotunde din aluminiu, alături de capetele simple, cu câteva striații sunt detalii discrete potrivite în amenajări moderne,  în linii simple dar elegante sau în interioare de inspirație minimalistă. Sunt ușor de asortat cu textilele pentru perdele și draperii. Totodată, pot fi accesoriate cu detalii metalice din locuință: mânerele ușilor, picioarele scaunelor, corpurile de iluminat.

Idei utile pentru casa ta

Cand mai aflam lucruri noi sau avem vreun sfat de oferit, il scriem pe blog. Rasfoieste si tu articolele noastre aici.

Cum sa montezi galeria pentru perdea

Specificatii

Continut pachet
1
FInisaj
Metal
Material cadru
Aluminiu
Culoare
Alb
Stil
Simplă
Modalitate de prindere
In tavan sau in perete

You might also like Products

Intra in legatura cu noi