Galerie perdea simplă, inox, ELR 2000 Crystal

Nuanță INOX.

Galerie pentru perdea rotunda din aluminiu (diametru 20 mm) bronz, set complet cu console de perete sau de tavan, agrafe pentru perdea si capete rotunde Crystal.

Pentru a măsura corect lungimea galeriei, te rugăm să folosești Ghidul de măsurare de mai jos. Apoi, alege din lista de alături dimensiunea dorită și ți se va calcula automat prețul.

Detalii

New product

216,27 lei

- +

Detalii Galerie perdea simplă, inox, ELR 2000 Crystal

Accesorii

 
Mai multe informații

Ce contine setul pentru galerie

Setul de galerii perdele din aluminiu contine:

  • profilul de aluminiu – nuanta bronz / inox;
  • dimensiuni disponibile de la 100 cm pana la 600 cm;
  • 2 capete din aluminiu (in nuanta barei) cu o forma sferica din cristal;
  • 2 console de perete pentru galeriile de aluminiu cu lungimi de pana la 200 cm inclusiv, 3 console pentru galeriile cu o lungime de la 200 – 300 cm; 4 console pentru lungimi de la 300 – 400 cm; 5 console pentru lungimi de la 400 la 500 cm si 6 console pentru lungimi de la 500 la 600 cm; lungimea consolelor de perete simple este de 10 cm;
  • sistemul de fixare in perete al consolelor (2 holzsuruburi cu dibluri pentru fiecare consola de perete);
  • sistemul de fixare al consolelor pe bara (suruburi si piulite);
  • suruburi tip imbus pentru fixarea capetelor pe bara;
  • sistem de culisare format din calareti + agrafe;
  • diametru profil aluminiu – 20 mm;

Atenție! Coletele cu lungimi intre 300 si 600 cm se expediaza doar până la depozitul curierului din resedinta de judet sau alt oras din judet in care firma de curierat detine un depozit. Pentru Bucuresti si Ilfov putem livra cu autovehicule proprii colete cu lungimi pana la 600 cm doar pentru comenzi achitate in avans cu plata online sau ordin de plata. Pot exista localitati  in care este necesara ridicarea coletului de catre client din depozitul curierului chiar daca lungimea acestuia este mai mica de 300 cm. Situatiile pot fi urmatoarele: localitati foarte indepartate (80-100 km aditionali), cu acces dificil (ex Sulina) sau in care companiile de curierat dispun de o flota de autovehicule redusa si de gabarit mic.

Profilul pentru perdea este realizat din aluminiu superior care susține greutatea draperiilor groase și a perdelelor căptușite, așa cum recomandă specialiștii din industria textilelor pentru casă. Recomandăm acest tip de galerie datorită consolelor de prindere solide care întăresc susținerea perdelelor și împedică curbarea barelor pentru perdele. Consolele de perete sunt disponibile la 10, 18 și 22 cm, se montează deasupra barelor, permițând culisarea perdelei pe întreaga lungime a galeriei, de la un capăt la celălalt.

Designul este completat de elementele de finisaj decorative compuse din cele două capete de sticlă, Crystal.

Cum se asambleaza galeriile pentru perdele? Vezi tutorialul de mai jos:

 
Fișa cu date
Diametru20 mm
FormaRotund
FInisajMetal
Material cadruAluminiu
StilSimplă
Modalitate de prinderein perete sau in tavan
 
Ghid de montaj

Montajul se realizează cu holzșuruburi de 6/8 mm. (acestea nu sunt incluse in kitul Qdecor). Mai întâi se fixează consolele pe bară și ulterior pe perete.

Pasul 1

Desfă ambalajul și asamblează consolele pe bară cu ajutorul piulițelor la o distanță de 15-25 cm de fiecare capăt. Consola din mijloc se fixează la jumătatea distanței rămase. Apoi pune și călăreții pe canalul galeriei iar, la final, capetele decorative.

Pasul 2

Pe perete/ tavan stabilește înălțimea la care vei monta galeria. Apoi, așază galeria pe tavan și marchează cu un creion locurile în care vei fixa consolele. Verifică atent ca înălțimea să fie acceeași în toate punctele.

Pasul 3

Cu bormașina găurește punctele marcate la pasul anterior.

Pasul 4

Fixează galeria cu holzșuruburi începând cu consola din mijloc.

Pasul 5

Prinde agrafele pe rejansa perdelei. Apoi prinde agrafele pe călăreții de pe galerie.

Scrie un comentariu

Galerie perdea simplă, inox, ELR 2000 Crystal

Nuanță INOX.

Galerie pentru perdea rotunda din aluminiu (diametru 20 mm) bronz, set complet cu console de perete sau de tavan, agrafe pentru perdea si capete rotunde Crystal.

Pentru a măsura corect lungimea galeriei, te rugăm să folosești Ghidul de măsurare de mai jos. Apoi, alege din lista de alături dimensiunea dorită și ți se va calcula automat prețul.

Scrie un comentariu

28 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

216.2706 | 181.74| 76.3

Inscrie-te la ofertele speciale!
Nu rata nicio reducere de pret sau vreo noutate, fii informat!

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Vezi cosul