Galerie dubla ELR 400 bronz
  • Galerie dubla ELR 400 bronz
  • Galerie dubla ELR 400 bronz
  • Galerie dubla ELR 400 bronz
  • Galerie dubla ELR 400 bronz
  • Galerie dubla ELR 400 bronz

Galerie perdea cu sina dubla, ELR 400, Bronz

219,43 lei
cu TVA

✅ Design modern pentru amenajari contemporane, minimaliste

✅ Nuanta metalizata bronz mat

✅ Consola are 13 cm, este reglabila, profilul se poate monta la orice distanta. Se recomanda situatiilor in care sub fereastra nu exista calorifer si amenajarilor cu panel japonez.

✅ Perdeaua culiseaza pe toata lungimea galeriei. Consolele se prind deasupra profilului de galerie.

Dimensiune
Nuanţă
Cantitate
În stoc
40043245127100

Pretul afișat este pentru un set complet de galerii din aluminiu cu toate accesoriile incluse: capete, călăreți, console.

Nuanța și tonul culorii variază în funcție de monitor.

ALL INCLUSIVE: Pretul afisat contine un set complet: galerii din aluminiu, capete decorative, console de prindere, suporti si agrafe pentru perdele.

Atenție! Coletele cu lungimi intre 300 si 600 cm se expediaza doar până la depozitul curierului din resedinta de judet sau alt oras din judet in care firma de curierat detine un depozit. Pentru Bucuresti si Ilfov putem livra cu autovehicule proprii colete cu lungimi pana la 600 cm doar pentru comenzi achitate in avans cu plata online sau ordin de plata. Pot exista localitati  in care este necesara ridicarea coletului de catre client din depozitul curierului chiar daca lungimea acestuia este mai mica de 300 cm. Situatiile pot fi urmatoarele: localitati foarte indepartate (80-100 km aditionali), cu acces dificil (ex Sulina) sau in care companiile de curierat dispun de o flota de autovehicule redusa si de gabarit mic.

Masoara peretele, asambleaza galeria de la podea si apoi fixeaza-o in perete. Urmareste tutorialul de mai jos.

Intra in legatura cu noi