• Galerie perdea cu sina, Onix, dubla, negru mat, aluminiu
  • Galerie perdea cu sina, Onix, dubla, negru mat, aluminiu

Galerie perdea cu sina, Onix, dubla, alb, aluminiu

256,42 lei
cu TVA

Pretul afisat include calareti, agrafe, console de prindere si capete. 

Pentru acest model de galerie perdea, sunt disponibile 2 tipuri de console de prindere: in perete sau in tavan. Nu uita sa mentionezi tipul de prindere dorit.Dimensiune
Nuanţă
Cantitate
În stoc
2000325325100

Galerie decorativa dubla din aluminiu cu capat metal pentru perdele si draperii – set complet format din:

  • profilul de aluminiu – nuanta alb;
  • dimensiunea disponibila de la 100 cm pana la 600 cm  ;
  • 4 capete din aluminiu cu model circular (in nuanta profilului de aluminiu);
  • 2 console de perete pentru galeriile de aluminiu de pana la 190 cm inclusiv, 3 console pentru galeriile cu o lungime de 200 – 290 cm; 4 console de perete pentru lungimi de la 300 – 390 cm; 5 console pentru 400 - 490 cm; 6 console  pentru 500 - 600 cm; lungimea consolelor duble de perete este de 18 cm; 
  • sistemul de fixare in perete al consolelor (2 holzsuruburi cu dibluri pentru fiecare consola de perete);
  • sistemul de fixare al consolelor pe profilul de aluminiu (suruburi si piulite);
  • suruburi tip imbus pentru fixarea capetelor pe profil;
  • sistem de culisare format din calareti + agrafe;
  • diametru profil aluminiu – 20 mm;

Fiind confectionata dintr-un material usor, galeria de aluminiu nu exercita o presiune mare asupra consolelor de perete, insa este suficient de solida pentru a suporta o greutate mare a perdelei si a draperiei.

Sistemul de culisare al galeriei decorative (situat in partea inferioara a barei) si modalitatea de prindere a consolelor (situat in partea superioara) asigura o miscare continua a calaretilor si permite folosirea unei perdele dintr-o singura bucata care poate culisa pe toata lungimea galeriei.

Atenție! Coletele cu lungimi intre 300 si 600 cm se expediaza doar până la depozitul curierului din resedinta de judet sau alt oras din judet in care firma de curierat detine un depozit. Pentru Bucuresti si Ilfov putem livra cu autovehicule proprii colete cu lungimi pana la 600 cm doar pentru comenzi achitate in avans cu plata online sau ordin de plata. Pot exista localitati  in care este necesara ridicarea coletului de catre client din depozitul curierului chiar daca lungimea acestuia este mai mica de 300 cm. Situatiile pot fi urmatoarele: localitati foarte indepartate (80-100 km aditionali), cu acces dificil (ex Sulina) sau in care companiile de curierat dispun de o flota de autovehicule redusa si de gabarit mic.

Specificatii

FInisaj
Metal
Material cadru
Aluminiu
Stil
Dublă

You might also like Products

16 other products in the same category

Intra in legatura cu noi