Piscina cu cadru metalic Avenli 360 cmx76cm, albastra, pompa cu filtru inclusa

✅ Diametru 360 cm;

✅ Inaltime 76 cm:

✅ Capacitate umplere 90% 6125 l;

✅ Realizata din PVC (Lam Tech) in 3 straturi;

✅ Cadru metalic rezistent la coroziune;

✅ Pompa cu filtru inclusa 220-240V, debit 1136l/h;

✅ Kit de reparatie inclus;

Accesibila, sigura, practica, avantajoasa

Detalii

17799
New product

699,00 lei

- +

Detalii Piscina cu cadru metalic Avenli 360 cmx76cm, albastra, pompa cu filtru inclusa

 
Mai multe informații

Piscina supraterana cu cadru metalic AVENLI are o forma rotunda cu diametrul de Ø 360 cm, este o piscina de dimensiuni medii, fabricata din PVC-LamTech in 3 straturi, foarte rezistent. Peretele piscinei este sustinut de un cadru metalic rezistent la coroziune. Cadrul metalic este prevazut cu un sistem de blocare trigonal cea ce confera stabilitate piscinei.

Datorita supapei de scurgere incorporate, apa poate fi usor drenata. Se poate atasa inclusiv un furtun astfel incat apa sa poata fi evacuata.

Principalul motiv pentru care multi proprietari de case isi doresc o piscina supraterana este pentru ca le ofera o varianta minunata de a petrece timp cu famila, acasa. Dupa perioada pandemiei, oamenii au redescoperit placerea de a se bucura de natura, de lucrurile pe care le pot face acasa, si-au reamenajat curtile si casele. Intr-un astfel de context, instalarea unei piscine are sens iar confortul de a alege cum sa isi petreaca timpul liber chiar in propria curte a devenit accesibil si chiar mult mai rentabil.

Instalarea unei piscine in curte este si o varianta mai sigura pentru familiile care indragesc balaceala in timpul verii. Spre deosebire de piscinele publice unde exista diverse riscuri de imbolnavire dar si de accidentare, in cazul piscinelor montate acasa calitatea apei este controlata de proprietar iar accidentele sunt mai usor de evitat. 

Piscina supraterana este o alegere mult mai avantajoasa in comparatie cu montarea unei piscine subterane. Pe langa mobilitatea acesteia – piscina supraterana cu cadru metalic poate fi amplasata oriunde este spatiu in curte, intretinerea este usoara si nu solicita cheltuieli supliementare mari. Totodata, montajul se realizeaza foarte usor si poate fi demontata si depozitata atunci cand nu este folosita.

Montaj

Asamblarea este foarte usoara si in functie de marimea piscinei poate necesita 1 sau 2 persoane. Instructiunile de montaj alaturi de toate elementele componente se afla in pachetul de la producator. Inainte sa te apuci de asamblat piscina, asigura-te ca suprafat pe care o vei aseza este curate, nivelata, dreapta si cat mai uniforma. De asemenea, verifica sa nu exista cabluri sau surse de tensiune in apropierea piscinei.

Piscina supraterana poate fi demontata la sfarsitul sezonului. Se poate pastra intr-un loc uscat, la temperatura potrivite si nu necesita foarte mult spatiu de depozitare. Durata de utilizare a piscinei este influentata de conditiile de intretinere si depozitare. Evitati curatarea piscinei cu substante chimice sau cu produse abrazive.

Livrare

Modelele de piscine Qdecor sunt livrate direct din depozitul din Chitila, intr-o singura cutie. In functie de dimensiunea piscinei, greutatea coletului variaza intre 5kg si 70 kg. Atunci cand comanzi o piscina supraterana mare, asigura-te ca va fi o persoana potrivita care sa preia coletul.

Daca apar probleme la livrare sau montaj, ne poti contacta la numarul de telefon 0771381899 sau pe adresa comenzi@qdecor.ro

Produsul poate fi ridicat GRATUIT din depozitul nostru daca este achitat ONLINE. Daca doresti sa il ridici de la noi, iti vom trimite un link de plata care sa nu contina taxa de transport.

Detalii tehnice

Diametru 360 cm;

Inaltime 76 cm:

Capacitate umplere 90% 6125 l;

Realizata din PVC (Lam Tech) in 3 straturi;

Cadru metalic rezistent la coroziune;

Pompa cu filtru inclusa 220-240V, debit 1136l/h;

Kit de reparatie inclus;

 
Fișa cu date
Înălțime76 cm
Diametru360 cm
Greutate25 kg
Tip produsPiscina
FormaRotund
Material cadruMetal
CuloareAlbastru

Scrie un comentariu

Piscina cu cadru metalic Avenli 360 cmx76cm, albastra, pompa cu filtru inclusa

✅ Diametru 360 cm;

✅ Inaltime 76 cm:

✅ Capacitate umplere 90% 6125 l;

✅ Realizata din PVC (Lam Tech) in 3 straturi;

✅ Cadru metalic rezistent la coroziune;

✅ Pompa cu filtru inclusa 220-240V, debit 1136l/h;

✅ Kit de reparatie inclus;

Accesibila, sigura, practica, avantajoasa

Scrie un comentariu

5 alte produse in aceeasi categorie:

699 | 587.394958| 76.3

Inscrie-te la ofertele speciale!
Nu rata nicio reducere de pret sau vreo noutate, fii informat!

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Vezi cosul