Raft metalic depozitare, 5 polite MDF, Standard, 200X120X60 cm, cadru metalic albastru, polite maro, 220 kg/ polita

409,00 lei
cu TVA

✅ Raft metalic cu 5 polite MDF 200x120x60 cm

✅ 220 kg/polita – greutate distribuita uniform

✅ Se monteaza prin clipsare, fara suruburi – Vezi tutorial video

✅ Permite reglarea politelor pe inaltime

Cadru metalic albastru, polite MDF maro

Cantitate
9029

Cumpără un raft metalic cu cadru metalic albastru și polițe MDF pentru organizarea spațiului din garaj sau debara.  Dimensiunile 2000X1200X600 mm sunt potrivite încăperilor înguste pentru a depozita obiecte voluminoase și mai grele. Fiecare poliță poate susține până la 220 kg distribuite uniform, are o lățime de 60 cm, pentru a putea manipula ușor obiectele depozitate.

Raftul metalic are cadrul vopsit în nuanța negru mat, putând fi încadrat chiar și în interioare cu design industrial, pentru depozitarea cărților sau a diverselor obiecte decorative. Prețul acestui raft metalic îl face accesibil pentru a decora un spațiu în acest stil în care predomină metalul, lemnul și materialele nefinisate.

Organizarea spațiilor de depozitare din casă este esențială pentru îmbunătățirea calității vieții. O casă organizată înseamnă ca obiectele să își păstreze locul cât mai mult timp fără a se instala haosul de fiecare dată când cauți ceva.

Folosirea unui raft metalic pentru camară sau debara este util pentru sortarea obiectelor în funcție de destinația acestora. Obiectele mici pot fi grupate în cutii, transparente sau de carton (în acest caz pot fie etichetate pentru a recunoaște mai ușor conținutul).

Raftul metalic se montează prin clipsare. Se recomandă montajul în 2 persoane pentru un rezultat mai rapid. Urmărește video-ul de mai jos pentru a vedea cum se montează un raft metalic.

Montaj raft metalic cu 5 polite MDF

Specificatii

Lungime
120 cm
Lățime
60 cm
Înălțime
200 cm
Grosime blat
10 mm
Greutate
220 kg/polita distribuite uniform
Material cadru
Metal
Tabla zincata
Material blat
MDF
Culoare
Cadru albastru, polite maro
Material Polite
Mdf
Modalitate de Montare
Se Monteaza prin Clipsare
Numar polite
5
Montanti verticali
8 buc.
Traverse fata/spate
10 buc.
Traverse laterale
10 buc.
Capace plastic
8

16 other products in the same category

Intra in legatura cu noi