Detalii despre livrare


  • Costul transportului este 24 lei cu exceptia coletelor agabaritice (peste 400 cm) si a localitatilor care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat: NEMO EXPRESS sau DPD Courier.

    Atenție! Coletele care au lungime mai mare de 400 cm se livrează doar până la depozitul curierului din orașul destinatarului. Pentru București, livrarea se poate realiza până la adresa clientului doar pentru comenzile achitate online.

  • Transportul produselor se va face prin curierat rapid, in Bucuresti si in tara, in aproximativ 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii si finalizarea acesteia. 

  • Livrarea se va face in intervalul orar 09:00 – 18:00 de luni pana vineri si in intervalul 09:00 – 12:00 sambata. Daca la adresa de livrare (de ex. acasa) nu se pot prelua produsele in acest interval, specificati o alta adresa (de ex. adresa unei vecin, a unei rude sau adresa locului de munca – daca aveti posibilitatea sa va transportati ulterior produsul de la serviciu acasa).
  • Livrarea este gratuita pentru comenzile cu o valoare de peste 350 lei (TVA inclus), cu exceptia urmatoarele situatii:

a) Localitatea de livrare nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat;

In cazul unei livrari intr-o localitate care nu se afla in aria de acoperire a serviciului de curierat, se va percepe o taxa pentru km aditionali (ex. pentru o comanda in localitatea Zimnicea (jud Teleorman) se va percepe o taxa pentru 41 km suplimentari deoarece localitatea nefiind cuprinsa in aria de acoperire este necesara deplasarea unei masini de la Alexandria). Pentru a evita taxarea km suplimentari clientul poate ridica personal coletul de la cea mai apropiata agentie a firmei de curierat.

b) Produsul comandat depaseste lungimea de 400 cm;

Cand produsul comandat depaseste lungimea de 400 cm, livrarea produsului se va face doar pana la cea mai apropiata agentie a curierului NEMO EXPRESS (de ex. resedinta de judet), urmad ca produsul sa fie ridicat personal de catre client. De asemenea in cazul acestui tip de produs (lungime mai mare de 400 cm), indiferent de greutatea acestuia, exista posibilitatea ca serviciul de curierat sa aplice o taxa de gabarit (greutate volumetrica) de 100 kg. De exemplu, in cazul livrarii unei Sine de aluminiu cu 3 canale de 450 cm a carei greutate este de 4 kg, curierul ar putea considera produsul ca avand o greutate de 104 kg.


No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Vezi cosul