Despre Qdecor

Acasa nu este un loc, ci o stare de spirit. Asta ne-am spus de la inceput cand am stiut ca fiecare persoana are o formula diferita pentru “acasa”. Nu este vorba despre cum obtii o amenajare perfecta ci despre a avea incredere ca intuitia ta stie sa te faca sa alegi chiar ce ti se potriveste.  Atmosfera locuintei tale este amprenta stilului personal. Indrazneste sa ti-l exprimi in tot ce te inconjoara!

Noi credem ca designul interior este decorul unei vieti traite frumos. Si am decis sa il imbogatim prin detalii care personalizeaza locuinta prin culoare, textura si stil. Mai stim ca, intr-o casa, lucrurile bine facute transmit armonie si o stare de bine.Atentia pentru lucruri mici, dar de calitate ne-au facut sa dezvoltam acest magazin online. Din bucuria atmosferei de acasa.

Qdecor.ro este chiar o familie. La propriu si la figurat. Facem echipa buna si acasa si la birou.  Suntem, in ordine alfabetica: Andreea, Ciprian, Lucian si Mada. Multumim ca ne-ai trecut pragul! Speram sa te simti bine aici. 


No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Vezi cosul